Ten pravý kouzelník na dětskou oslavu

Blíží se datum narozenin vašeho potomka a už nastala doba, kdy se na oslavu zvou i kamarádi ze školky nebo školy? Chcete, aby byla oslava kouzelná a povedla se? Aby se o ní mluvilo a děti se těšily zase za rok? Určitě víte, co vás čeká. Pozvání hostů, příprava občerstvení, vymyslet zábavu pro děti a z části i pro rodiče a připravit na to sousedy i váš dům.

triky na dětské oslavě

A pro tu pravou kouzelnou zábavu pro děti, ale i vás dospělé, jsem tu já – Váš kouzelník Martin. Ten pravý kouzelník na dětskou oslavu. Stačí se mi ozvat a vše doladíme. Kdo tedy jsem?

Jmenuji se Martin Kellman a kouzlení je mým celoživotním snem. Snem, který se mi splnil. Co je pro kouzelníka víc než smějící se obecenstvo, které se překřikuje a chce si zkusit nějaký ten kouzelnický trik. Nevěřícný úžas v očích dětí a mnohdy i rodičů je jasným příkladem, že dělám svou práci dobře a že mě baví. Z mých kouzelnických představení neuslyšíte ticho, zívání ani chrupkání. Kromě kouzelníka jsem i zkušený moderátor a improvizace, komunikace i pohotovost mi není cizí.

oslava narozenin

S dětmi komunikuji, zapojuji postupně všechna dítka a hlavně se snažím, aby byla oslava pro každého i přínosná. Každý malý kouzelník nebo kouzelnice mi při určitém triku pomůžou nebo se jinak zapojí. Mé show nejsou rozhodně jenom o sezení na židli. A správná oslava potřebuje mimo smích a jídlo i balónky, a těch já mám plno. Hlavně těch, které se umí proměnit ve zvířátka. Děti si domů můžou odnést balónkové zvířátko, které chtějí. A vy se nemusíte bát bobků ani žádné jiné práce navíc. Je libo pejska, kočičku, opička? Bez problémů. I náročnější obecenstvo umím potěším a to třeba kytičkou nebo kordem pro kluky. Mimo dětské oslavy mě můžete pozvat do samotné školky, školy, na různé dětské akce, karnevaly, městské akce a další. Délka programu je na domluvě, ale bez problémů jsem schopný vám vykouzlit 25 až 60 minut zábavy a různých triků.