Automatický bazénový vysavač

Bazénový vysavač automatický nesmí chybět v žádné sbírce vášnivých nadšenců bazénů. Díky tomuto zařízení už nebudete muset nikdy řešit nečistoty v bazéně, povlak na stěnách nebo další nežádoucí projevy špíny uvnitř bazénu. To vše jako mávnutím kouzelného proudku zmizí, stačí zapnout automatický bazénový vysavač a máte e po starostech a po složité námaze https://www.chlorito.cz/bazenovy-vysavac-automaticky.

večerní atmosféra

Vysavač pracuje samostatně a plně automaticky. Odstraňuje nečistoty jak na dně bazénu, tak také na po stěnách. Vyčistí veškeré nečistoty a to úplně samostatně. Jedná se o velice důmyslně propracovaný systém, takže toto zařízení umí opravdu malé zázraky. Už žádné zbytečné namáhání, složité čištění nebo další starosti. Vyzkoušejte to za pomocí automatického bazénového vysavače a údržba bazénu vás odteď bude navždy bavit.

Rovnoměrná čistota

Zařízení je naprogramováno tak, aby čistilo veškeré stěny a dno rovnoměrně. Veškerý povrch tak bude důkladně a především rovnoměrně vyčištěný. Díky tomuto speciálnímu systému se nemůže stát, že byste posléze našli jednu část vyčištěnou a druhou půlku dna nevyčištěnou.

vila u jezera

  • Nečistoty dokáže odseparovat ve vlastním filtračním systému. V případě potřeby je samozřejmě také možné vybrat vhodnou porozitu filtračního materiálu.
  • Dostane se i do těžko přístupných míst. Vyčistí veškeré rohy, velké plochy a to vše pomocí jeho plně automatického systému. Pomocník, který se při čištění bazénu bude rozhodně hodit. Tyto druhy automatických bazénových vysavačů jsou vhodné pro všechny typy bazénů. Zbaví vás vždy všech nečistot, písku, listí a další nežádoucích přírodních projevů, jako jsou mikroby a bakterie, které se množí na stěnách.
  • Nová konstrukce je speciálně navržená tak, aby bazénovému automatickému vysavači nevadily ani výpusti na dně bazénu nebo jiné překážky. Některé typy mohou dle programu automaticky měnit směr a to například po 25 sekundách. Díky tomu máte vždy perfektně zaručený výsledek.