Nová možnost ubytování

venkovní sezení, ratan, zelené polštáře

Mějte vlastní bydlení
Máte neustále ve své hlavě pár otázek? Zařizujete si bydlení a přemýšlíte ve dne v noci, kam jít, nebo co pro vás bude vhodného? Máte své vlastní požadavky? Zohledňujete při výběru finance? Chcete mít své vlastní soukromí? Nebo svůj vlastní vytoužený dům, ale víte, že na novostavbu nemáte finanční prostředky? Nebo snad nechcete zbytečně trávit čas a stavět si dům a na firmu nemáte? Pak jsou zde reálné nové možnosti, jak získat vlastní bydlení a to velice luxusní a lukrativní. Bohatě k tomu postačí kousek malého pozemku. Váš nový dům vám přivezeme a dáme přesně tam, kam si řeknete!

okno, žaluzie, lehátko

Co je to za dům, říkáte si?

Mobilheim Praha je střediskem mobilních domů v mnoha různých verzích. Díky tomu, jak jsou tyto domy přizpůsobivé, tak si z různých druhů vybere opravdu každý. Dokážou se přizpůsobit každému zákazníkovi. Můžete je využívat jako celoroční ubytování. Jako svůj nový a vlastní dům. Ale s tím rozdílem, že nebudete muset nic zařizovat. My vám jej dovezeme až na místo určení.Dokonce si jej můžete navrhnout pomocí našeho konfigurátoru. Budete tak mít svůj vlastní dům snů, my vám jej postavíme klidně celý nový a dovezeme. Jako dům na zakázku – co víc si přát! Některé můžete klidně zkolaudovat a bydlet tímto způsobem celý život. Dostanete číslo popisné a není potřeba už měnit bydlení. Jsou skvěle zateplené na zimu, takže neustále je jejich provoz velice levný a nízký v poměru s jakýmkoliv jiným stylem bydlení.

Všechny domy jsou energeticky velice málo náročné. Navíc údržbu a jakékoliv opravy uděláme my! Můžete se na nás kdykoliv obrátit! Potřebujete zateplit váš dům, opravit či doladit?Je cokoliv špatně nebo se něco pokazilo či snad chcete ještě něco vylepšit? Jsme neustále k dispozici!

Jiné možnosti a výhody

Vybrat si však můžete také z široké nabídky již postavených obydlí. Existují větší i menší typy. Můžete si z nich vytvořit chatku nebo chatičku na zahradu. Na posezení a přespání v sezóně jsou ideální. Nejsou drahé, a pokud by vás finančně zatěžovaly, pak není problém přizpůsobit se i finančně, se vším vám velice rádi pomůžeme.

dřevěná podlaha, sandály